Labels

tricot (7) 10 in 2011 (6) rokjes (4) kleedjes (3) naailes (3) stoffen (3) give-away (2) reizen (2) tshirt (2) zuidmarkt (2) award (1) broek (1) hemdje (1) kussens (1) placemats (1) plastic fusing (1) riem (1) stempelen (1) toile ciree (1) vilt (1)

zaterdag 9 april 2011

Liebster blog award

Een tijdje geleden kreeg ik van Agi deze (en meteen ook mijn eerste) blog-award: Ik mag hem dan ook doorgeven aan drie andere bloggers met een leuke of speciale blog. En de award gaat naar... 1. Elisanna: omwille van de leuke idee├źn en de mooie stoffenkeuze 2. Verbeelding: omdat ze oog heeft voor mooie dingen en die bovendien ook zelf weet te maken 3. Prutsen: omdat ik er jaloers op ben dat ze dat gewoon DOET: zelf een broek naar eigen smaak maken Stel dat je deze award al eerder kreeg, niets van aantrekken! Gewoon genieten van het complimentje en doorgeven :-) Ik heb trouwens ondekt dat ik al een jaar aant bloggen ben! Je mag hier daarom binnenkort een give away verwachten! Verder ben ik momenteel mijn hoofd aant breken op de Spaanse instructies van een Patrones bloesje... Hopelijk kan ik gauw het resultaat laten zien!

5 opmerkingen:

 1. Haha, nog eentje die haar blog verjaardag vergeten was. Had ik ook, en de give away komt er eindelijk aan :) Het gaat een 3-dubbele zijn :) En nog een beetje meer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een tweede award, kom maar eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt!
  Toffe blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen