Labels

tricot (7) 10 in 2011 (6) rokjes (4) kleedjes (3) naailes (3) stoffen (3) give-away (2) reizen (2) tshirt (2) zuidmarkt (2) award (1) broek (1) hemdje (1) kussens (1) placemats (1) plastic fusing (1) riem (1) stempelen (1) toile ciree (1) vilt (1)

maandag 20 september 2010

Tricot tshirts
Twee tshirts in tricot. Ik tekende zelf het 'patroon' aan de hand van tshirts in mijn kleerkast. De afwerking is nog niet wat het moet zijn. Ik heb ook nog niet met een tweelingnaald gewerkt ofzo... Dat is de volgende stap in het leerproces! Het witte tshirts met de streepjes was vooral om uit te zoeken of het past... volgende keer in een vrolijker streepje :-)

Ik heb 'sew U home stretch' besteld op internet. Ik hoop dat het het eerste naaiboek is dat ik ├ęcht ga gebruiken... Wie heeft er goeie tips voor naaiboeken die je echt gebruikt?
4 opmerkingen:

  1. geen tips, sorry, maar inderdaad: vooral die met de grote kraag is erg leuk. je rokje wat je stempelde in augustus is trouwens supermooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amai, wat maak jij leuke dingen! ben benieuwd naar wat er nog allemaal volgt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeer leuk! en mijn tip zijn de 2 boeken van Pieke struyvel (ik denk dat ik de achternaam juist heb en jep tis echt Pieke), die heten rok enzo en jurk en co. Daar heb ik al veel mee gedaan, en hebben mij ook vaak geholpen om dingen te versimpelen. Ze hebben niet voor niets als ondertitel "voor de luie naaister"

    BeantwoordenVerwijderen