Labels

tricot (7) 10 in 2011 (6) rokjes (4) kleedjes (3) naailes (3) stoffen (3) give-away (2) reizen (2) tshirt (2) zuidmarkt (2) award (1) broek (1) hemdje (1) kussens (1) placemats (1) plastic fusing (1) riem (1) stempelen (1) toile ciree (1) vilt (1)

zaterdag 24 juli 2010

Wie veel naait, mag veel stofjes kopen!


Omdat we vorige keer zoveel kochten, gaf de man op de Zuidmarkt ons het adres van de winkel. Ik vond dat ik mijn naai-ijver van de afgelopen weken mocht belonen met wat nieuwe stoffen.


Want wie veel naait, mag veel stofjes kopen! :-)


Hier zijn de aanwinsten. De winkel noemt Passion, het adres: Chaussée de Waterloo 99, Sint-Gillis. Metro of trein tot Zuidstation, dan tram 3 of 4, richting Stalle, tot Parvis de Saint-Gilles. Maak niet dezelfde fout als ik: de straat verwisselen met de Boulevard de Waterloo en dus aan de Naamsepoort staan ipv aan de Hallepoort...

Veel stofjes aan 2, 3 en 5 euro. Voor wie graag valsspeelt hangen er ook afgewerkte kleren, in de stofjes die ze verkopen. Een deel van de winkel was niet open, omdat de verkoopster er alleen was en er te veel volk was. Ik vermoed dat daar nog een schat aan stofjes ligt...


Voorlopig heel blij met wat ik al gevonden heb :-)

blauwe jersey: voor een simpel zomerrokje

blauw/paarse bloemenjersey: voor een kleedje

twee blauwe bloemenkatoentjes: rokjes? ev detail op tshirt?

paars en grijs bloemetjes katoen: kleedje voor het nichtje? ev ook rokje voor mezelf, want veel te veel gekocht :-) (jammer genoeg niet veel vrolijke kinderkleurtjes...)


wordt vervolgd!

3 opmerkingen:

  1. Zalig, hier ga ik zeker eens kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt voor je kommentaar!
    En voor dit tip! Deze stoffen zijn echt super mooi! Ik MOET daar gaan zien. vlug ;-)

    BeantwoordenVerwijderen