Labels

tricot (7) 10 in 2011 (6) rokjes (4) kleedjes (3) naailes (3) stoffen (3) give-away (2) reizen (2) tshirt (2) zuidmarkt (2) award (1) broek (1) hemdje (1) kussens (1) placemats (1) plastic fusing (1) riem (1) stempelen (1) toile ciree (1) vilt (1)

zondag 27 februari 2011

Riem met geheim geldvakje

Hoe minder tijd, hoe harder ik in gang schiet... Ken je die riemen die ze in de AS Adventure verkopen? Zo'n riem met aan de binnenkant een rits. Je kan er geld in verstoppen. Als je dan op reis beroofd wordt van je portefeuille, heb je nog een noodvoorraad. Kortom, een gadget. Laat ik nu wel van gadgets houden :-)


Die dingen uit de winkel zijn lelijk! Bovendien zijn het mannenmodellen, dat krijg ik dus niet door de litsjes van mijn damesbroek. En daarom... zie hier: de zelfgemaakte riem, met rits aan de binnenzijde. Het was een probeersel. Foutjes: de gesp is net iets te smal voor de stof. Ik heb de ringetjes met de achterzijde ad voorkant vd riem gezet. Maar ach. Tis maar een gadget!
Nog vier nachtjes slapen en ik ben weg :-)

8 opmerkingen:

 1. Ha, super zeg, ik had vroeger oo zo'n ding, zo'n oerlelijke zwarte, deze is veeeeeeel schoner!!! Fijne vakantie alvast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi hoor, als je niets zegt van de ringetjes dan weet geen kat dat. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! en die dingen dat jij als "fout" ziet, dat zie geen kat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Ik had nog nooit zoiets gezien, maar het is inderdaad heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omdat je zo'n toffe dingen maakt is de liebster blog award voor jou! Kijk maar op mijn blog.
  PS Leuke riem! Handig en een mooi stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whaa had ik dit in het begin van mijn studentenjaren ontdekt, dan had ik minder pijne voeten gehad van de muntstukken die onder mijn voeten terecht kwamen (ja ik stak ze in mijn schoenen, wegens geen handtas of te lui om een portemonnee mee te nemen)... of genante momenten met de bh-truc voor briefjes... :) Echt superideejte! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @flexje: Dan zal ik toch eerst een model met een rits aan de voorkant moeten maken. Nu zit de rits aan de binnenzijde verstopt. Bij het uitgaan, kan dat wel eens verkeerd overkomen als je je riem uitdoet als je wil betalen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Da's een supergoed idee! En ik wist helemaal niet dat dat bestond :)

  BeantwoordenVerwijderen