Labels

tricot (7) 10 in 2011 (6) rokjes (4) kleedjes (3) naailes (3) stoffen (3) give-away (2) reizen (2) tshirt (2) zuidmarkt (2) award (1) broek (1) hemdje (1) kussens (1) placemats (1) plastic fusing (1) riem (1) stempelen (1) toile ciree (1) vilt (1)

maandag 25 april 2011

Winnaars luie give away

Het bleek een wel erg luie give away te zijn... Zo lui dat ik gisteren vergat om te kijken wie er won! En de winnaars zijn (geloot door een erg onschuldige hand)

Het blauwe pakketje: Lelies wereld
Het roze stofje: Jules le chat

Veel plezier ermee! Mailen jullie me even je adresgegevens? Dan doe ik ze meteen op de post!

zondag 17 april 2011

Luie give-away!

Zoals al eerder gezegd: de blog bestaat een jaar dus tijd voor een give-away! Ik ben zo lui geweest om zelf niks voor u te knutselen... Ik verloot alleen wat gerief! Laat hier een berichtje na en vertel of je voor blauw of roze kiest en wat je ermee gaat maken, wordt volger vd blog en vermeld de give-away op je eigen blog (wie nog geen blog heeft, mag gewoon het emailadres achterlaten). Simple comme ça!

Keuze 1: blauw


  • 2 meter turqoise biasband, 14mm breed

  • 4 meter donkerblauwe biasband, 12mm breed

  • 2 meter felblauw satijn biasband, 18mm breed

  • 1m50 jeans biasband, 22mm breed
Keuze 2: roze lap roze bloemetjes stof, 1m10 op 75 cm Deelnemen kan tot zondag 24/04, 12 uur. Veel succes!

zaterdag 9 april 2011

Liebster blog award

Een tijdje geleden kreeg ik van Agi deze (en meteen ook mijn eerste) blog-award: Ik mag hem dan ook doorgeven aan drie andere bloggers met een leuke of speciale blog. En de award gaat naar... 1. Elisanna: omwille van de leuke ideeën en de mooie stoffenkeuze 2. Verbeelding: omdat ze oog heeft voor mooie dingen en die bovendien ook zelf weet te maken 3. Prutsen: omdat ik er jaloers op ben dat ze dat gewoon DOET: zelf een broek naar eigen smaak maken Stel dat je deze award al eerder kreeg, niets van aantrekken! Gewoon genieten van het complimentje en doorgeven :-) Ik heb trouwens ondekt dat ik al een jaar aant bloggen ben! Je mag hier daarom binnenkort een give away verwachten! Verder ben ik momenteel mijn hoofd aant breken op de Spaanse instructies van een Patrones bloesje... Hopelijk kan ik gauw het resultaat laten zien!